Klikker du væk fra denne side, skal du scanne QR koden igen

Alfreds barnedåb

2021
nov 2021

3 uger

3 uger

Jeg kan ikke fatte, at der allerede er gået 3 uger. Hvem ville have troet, at det ville være endnu mere imponerende at bringe en lille baby hjem end at se den vokse i sin mave? Hvem kunne vide, det ville være så vildt at have en lille baby på 3uger.

nov 2021

6 uger

6 uger

Min baby er biologisk designet til at søge komfort og tryghed hos mig. Der er en grund til, at spædbørn falder til ro, når vi holder dem og at de falder i søvn, når de spiser. Vi har alle brug for at føle os sikre og trygge  for at kunne falde i søvn, og det hele startede da vi havde samme alder som de små fødder i kan se på billedet.

dec 2021

9 uger

9 uger

Han elsker også forskellige rangler og prøver febrilsk at finde ud af, hvor lyden kommer fra. Han har en rangle der fastgøres til hans håndled, han har også traditionelle håndholdte (Vores erfaring er dog at bløde er bedre end hårde, da han helt sikkert vil slå sig selv i hovedet på et tidspunkt). Rangler er en fantastisk måde at opmuntre hånd-øje-samspil -ordination og udvikle muskelkontrol.

dec 2021

12 uger

12 uger

Nu  er han 12 uger gammel, det er utroligt hvor hurtigt tiden er gået fra han blev født. Det der også slår mig er hvor meget tid der går med en baby, altså bare den tid jeg kan bruge bare ved at sidde og betragte hans lille ansigt mens han sover.

2022
jan 2022

15 uger

15 uger

Så en morgen, da han kun var en dag fra at blive 15 uger, sparkede han benet op og over og – wupti! – rullede helt rundt på maven. Og bare lige sådan, var han på farten, og han så så tilfreds ud med sig selv. Jeg kom ned i øjenhøjde for at overvære hvordan han kunne undersøge verden fra mavehøjde, efter han var kommet rundt solo for første gang. Det var et fantastisk øjeblik.

jan 2022

18 uger

18 uger

Tiden går bare så stærkt, efter 18 uger bevæger han sig rigtig hurtigt rundt og der er aldrig et roligt øjeblik. Der sker meget lige nu, lige fra bedre søvn om natten til indtagelse af mere fast føde.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butik