Klikker du væk fra denne side, skal du scanne QR koden igen

Vi håber du er sulten

Let og frisk forret

Ratatouille-salat med chorizo

  • perlebyg
  • salt
  • squash
  • aubergine
  • stilktomater
  • olivenolie
  • hvidløg
  • olivenolie
  • balsamico
I dag skal vi starte med kokkens udgave af Ratatouille. Den farverige provencalske grøntsagsragout så dagens lys i 1930'erne. Ratatouille refererer til den madlavningsproces, hvor ingredienserne først simres separat - krydret med salt, peber og olivenolie – og derefter blandes sammen til en sprudlende grøntsagsblanding.

Som hovedret har vi valgt

Indbagt oksemørbrad med flødekartofler

  • Mørbrad
  • butterdej
  • kartofler
  • hvidløg
  • champignon
  • æg
  • fløde
  • rosmarin
Nu er vi kommet til hovedretten, hvor jeg har valgt indbagt mørbrad med flødekartofler. Det er en klassisk ret som mange af jer kender og har smagt før. Selv elsker jeg mørbrad og flødekartofler, så det var et nemt valg for mig.

Vi slutter af med en lækker dessert

Chokolademousse

  • Mørk chokolade
  • æg
  • piskefløde
  • nødder
  • whiskey
  • mel
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butik