Klikker du væk fra denne side, skal du scanne QR koden igen

Julefrokost

Velkommen, jeg har sat en menu sammen til jer. I kan se nedenunder hvad den består af. Samtidig har jeg lavet en liste over kulhydrater som diabetikere kan bruge.

Velkomstdrink

Økologisk stjernebryg fra “Herslev bryghus”

eller

Cuvee van de Keizer blauw fra “Het Anker”

eller

Franziskaner Alkoholfri Hvedeøl

Julebuffet

Stegt andebryst og confiteret andelår, med hjemmelavet rødkål, fyldig andesauce, brune- og hvide kartofler og kompot på svesker, æbler, løg og kanel.

 

Dessert

Ris a la mande med økologisk piskefløde, vanilje og mandler serveres med kirsebærsauce 
tilsmagt med kardemomme og revet appelsinskal 

 

Kulhydrattælling for diabetikere

Velkomstdrinken indeholder:

Øl: 4 gram

 

Julebuffeten indeholder:

Stegt andebryst: 39 gram

Rødkål: 7 gram

Andesause: 61 gram

Kartofler: 17 gram

Svesker: 64 gram

Æbler: 14 gram

Løg: 9 gram

 

Desserten indeholder:

Ris a la mande: 16 gram

Vanilje: 13 gram

Mandler: 7 gram

Kirsebærsause: 25gram

Kardemomme: 68 gram

Appelsinskal: 25gram

 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butik