Julefrokost
Velkommen, jeg har sat en menu sammen til jer. I kan se nedenunder hvad den består af. Samtidig har jeg lavet en liste over kulhydrater som diabetikere kan bruge.
Velkomstdrink
Økologisk stjernebryg fra “Herslev bryghus”
eller
Cuvee van de Keizer blauw fra “Het Anker”
eller
Franziskaner Alkoholfri Hvedeøl
Julebuffet
Stegt andebryst og confiteret andelår, med hjemmelavet rødkål, fyldig andesauce, brune- og hvide kartofler og kompot på svesker, æbler, løg og kanel.
Dessert
Ris a la mande med økologisk piskefløde, vanilje og mandler serveres med kirsebærsauce
tilsmagt med kardemomme og revet appelsinskal
Kulhydrattælling for diabetikere
Velkomstdrinken indeholder:
Øl: 4 gram
Julebuffeten indeholder:
Stegt andebryst: 39 gram
Rødkål: 7 gram
Andesause: 61 gram
Kartofler: 17 gram
Svesker: 64 gram
Æbler: 14 gram
Løg: 9 gram
Desserten indeholder:
Ris a la mande: 16 gram
Vanilje: 13 gram
Mandler: 7 gram
Kirsebærsause: 25gram
Kardemomme: 68 gram
Appelsinskal: 25gram