Klikker du væk fra denne side, skal du scanne QR koden igen

Julefrokost

Selve julefrokosten Så fester vi

ViFlytterAlt.dk

ViFlytterAlt.dk

Så er det igen blevet tid til årets julefrokost, som vi afholder her d. 16 decembeer 2022. Firmaet er kommet langt siden den første flytning, som man kan se på billederne. Nu har vi en moderne flåde af køretøjer som gør livet noget nemmere for os. Velkommen til den længe…

Aftenens julefrokost menu Så er der fest!

Julefrokost menuen

Julefrokost menuen

Her kan i se hvad der er i vente. Følg linket og læs jer frem til hvad godt der venter jer at spise i aften. Julefrokost menuen

Anja fortæller Næste kapitel

Tid til storytelling

Tid til storytelling

Den tilbagevendende begivenhed til vores julefrost. Anja vil læse det næste kapitel op i den never ending historie, som udspiller sig i ViFlytterAlt.dk, hvor medarbejderne udsættes for karakterer der er blevet skrevet ind i den meget spændende fortælling, som Anja har skrevet og også selv fortæller. – Vi glæder os!

Årets medarbejder En der har gjort en forskel

Årets medarbejder 2022

Årets medarbejder 2022

Vi har kåret Elise til årets medarbejder, hun har skildt sig ud i løbet af året og gjort en ekstra indsats. Titlen kommer med en lille erkendelse som vil blive overrakt i løbet af aftenen.

Firmaets fodboldhold Hvordan ligger det.....

Sport

Sport

Firmafodbold er ikke for sarte sjæle, og det er da også med næb og klør at vores repræsentanter går til gamet! Nu er det jo ikke for at vinde – men mere for at deltage, og det har vores hold bevist op til flere gange. Det er dog altid underholdende…

Natmad Tak for en dejlig aften

natmad

natmad

Vi regner med at natmaden serveres omkring kl. 01.00. Vi håber i har haft en hyggelig aften, og vi gør det hele om igen til næste år. Kom godt hjem og hav en rigtig dejlig og velfortjent juleferie.

Der kan indsættes alle de historier ind som er relevant for tidslinjen.

Sidder du i festudvalget til firmaets kommende julefrokost, eller har du selv en begivenhed hvor du kan bruge en tidslinje som denne, eller en af de andre digitale tidslinjer (dog ikke triple tidslinjerne), så kan du deltage i lodtrækningen her.

Eksemplet ovenover er specielt lavet til firma julefrokoster, men vil du se andre eksempler, så kik her!

Der er noget du skal gøre for at få en tidslinje til at fungere, det kan du se her!

Vinder du lodtrækningen, som udføres når der er 10 personer på listen, skal du selvfølgelig ikke betale noget som helst for tidslinjen.

 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butik