Klikker du væk fra denne side, skal du scanne QR koden igen

Konfirmations menu

Velkommen, jeg har sat en menu sammen til jer. I kan se nedenunder hvad den består af. Samtidig har jeg lavet en liste over kulhydrater som diabetikere kan bruge.

Forret

 

Ratatouille-salat med chorizo

  • perlebyg
  • salt
  • squash
  • aubergine
  • stilktomater
  • olivenolie
  • hvidløg
  • olivenolie
  • balsamico
I dag skal vi starte med kokkens udgave af Ratatouille. Den farverige provencalske grøntsagsragout så dagens lys i 1930'erne. Ratatouille refererer til den madlavningsproces, hvor ingredienserne først simres separat - krydret med salt, peber og olivenolie – og derefter blandes sammen til en sprudlende grøntsagsblanding.

Hovedret

 

Indbagt oksemørbrad med flødekartofler

  • Mørbrad
  • butterdej
  • kartofler
  • hvidløg
  • champignon
  • æg
  • fløde
  • rosmarin
Nu er vi kommet til hovedretten, hvor jeg har valgt indbagt mørbrad med flødekartofler. Det er en klassisk ret som mange af jer kender og har smagt før. Selv elsker jeg mørbrad og flødekartofler, så det var et nemt valg for mig.

Dessert

 

Chokolademousse

  • Mørk chokolade
  • æg
  • piskefløde
  • nødder
  • whiskey
  • mel
Så er der lidt til den søde tand til dessert. Jeg serverer chokolademousse i portionsanretninger, så jeg håber i har spist nok at hovedretten!

For diabetikere

Forret

Ratatouille-salat med chorizo

Kulhydrat pr 100 g. = 60

 

Hovedret

Indbagt oksemørbrad med flødekartofler

Kulhydrat pr 100 g. = 60

 

Dessert

Chokolademousse

Kulhydrat pr 100 g. = 60

 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butik