a
agsdix-snp-1
agsdix-snp-2
agsdix-snp-3
agsdix-snp-4
agsdix-snp-5
agsdix-snp-6
agsdix-snp-7
agsdix-snp-8
agsdix-snp-9
agsdix-snp-10
agsdi-house-padlock

Se hvad der venter dig

Bryllups menu

Design 1

Du kan følge linket nedenunder for at se vores billeder fra vi mødte hinanden og frem til denne store dag

test alt tag

For diabetikere

Vi har regnet på hvor mange kulhydrater der er i de forskellige retter, du kan se resultatet under hver ret.

Ratatouille-salat med chorizo

  • perlebyg
  • salt
  • squash
  • aubergine
  • stilktomater
  • olivenolie
  • hvidløg
  • olivenolie
  • balsamico
I dag skal vi starte med kokkens udgave af Ratatouille. Den farverige provencalske grøntsagsragout så dagens lys i 1930'erne. Ratatouille refererer til den madlavningsproces, hvor ingredienserne først simres separat - krydret med salt, peber og olivenolie – og derefter blandes sammen til en sprudlende grøntsagsblanding.

Kulhydrater i 100g = 25

Paella and Tapas
Tofu and broccoli

Indbagt oksemørbrad med flødekartofler

  • Mørbrad
  • butterdej
  • kartofler
  • hvidløg
  • champignon
  • æg
  • fløde
  • rosmarin
Nu er vi kommet til hovedretten, hvor jeg har valgt indbagt mørbrad med flødekartofler. Det er en klassisk ret som mange af jer kender og har smagt før. Selv elsker jeg mørbrad og flødekartofler, så det var et nemt valg for mig.

Kulhydrater i 100 gram hovedret = 35

Chokolademousse

  • Mørk chokolade
  • æg
  • piskefløde
  • nødder
  • whiskey
  • mel
Så er der lidt til den søde tand til dessert. Jeg serverer chokolademousse i portionsanretninger, så jeg håber i har spist nok at hovedretten!

Kulhydrater i 100 gram dessert = 55

Vil du se mere!

Når du kikker de forskellige design igennem, skal du se efter hvilket design nr. du bedst kan lide, det skal du nemlig bruge når du går i butikken for at købe .

Har du brug for en tidslinje sammen med din menu, så kan du se dem  ved at klikke på linket nedenunder.

 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butik