I dag skal vi starte med kokkens udgave af Ratatouille. Den farverige provencalske grøntsagsragout så dagens lys i 1930'erne. Ratatouille refererer til den madlavningsproces, hvor ingredienserne først simres separat - krydret med salt, peber og olivenolie – og derefter blandes sammen til en sprudlende grøntsagsblanding.
Hovedret
Indbagt oksemørbrad med flødekartofler
Mørbrad
butterdej
kartofler
hvidløg
champignon
æg
fløde
rosmarin
Nu er vi kommet til hovedretten, hvor jeg har valgt indbagt mørbrad med flødekartofler. Det er en klassisk ret som mange af jer kender og har smagt før. Selv elsker jeg mørbrad og flødekartofler, så det var et nemt valg for mig.
Dessert
Chokolademousse
Mørk chokolade
æg
piskefløde
nødder
whiskey
mel
Så er der lidt til den søde tand til dessert. Jeg serverer chokolademousse i portionsanretninger, så jeg håber i har spist nok at hovedretten!
Kokkens
Pulled pork burger
Natmad
Pulled pork burgerbolle
pulled pork
æble juice
cider eddike
salat
Inden jeg sender jer hjem skal vi have Pulled pork af langtidsstegt nakkesteg, noget rigtig mørt kød der sammen med salat og dressing bliver lagt i en burger bolle.