a
agsdix-snp-1
agsdix-snp-2
agsdix-snp-3
agsdix-snp-4
agsdix-snp-5
agsdix-snp-6
agsdix-snp-7
agsdix-snp-8
agsdix-snp-9
agsdix-snp-10
agsdi-house-padlock

Design 10

Vi har sammensat en

Konfirmations menu

Forret

Ratatouille-salat med chorizo

  • perlebyg
  • salt
  • squash
  • aubergine
  • stilktomater
  • olivenolie
  • hvidløg
  • olivenolie
  • balsamico
I dag skal vi starte med kokkens udgave af Ratatouille. Den farverige provencalske grøntsagsragout så dagens lys i 1930'erne. Ratatouille refererer til den madlavningsproces, hvor ingredienserne først simres separat - krydret med salt, peber og olivenolie – og derefter blandes sammen til en sprudlende grøntsagsblanding.

Hovedret

Indbagt oksemørbrad med flødekartofler

  • Mørbrad
  • butterdej
  • kartofler
  • hvidløg
  • champignon
  • æg
  • fløde
  • rosmarin
Nu er vi kommet til hovedretten, hvor jeg har valgt indbagt mørbrad med flødekartofler. Det er en klassisk ret som mange af jer kender og har smagt før. Selv elsker jeg mørbrad og flødekartofler, så det var et nemt valg for mig.

Dessert

Chokolademousse

  • Mørk chokolade
  • æg
  • piskefløde
  • nødder
  • whiskey
  • mel
Så er der lidt til den søde tand til dessert. Jeg serverer chokolademousse i portionsanretninger, så jeg håber i har spist nok at hovedretten!

Kokkens

Pulled pork burger

Natmad

Pulled pork burgerbolle

  • pulled pork
  • æble juice
  • cider eddike
  • salat
Inden jeg sender jer hjem skal vi have Pulled pork af langtidsstegt nakkesteg, noget rigtig mørt kød der sammen med salat og dressing bliver lagt i en burger bolle.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butik