a
agsdix-snp-1
agsdix-snp-2
agsdix-snp-3
agsdix-snp-4
agsdix-snp-5
agsdix-snp-6
agsdix-snp-7
agsdix-snp-8
agsdix-snp-9
agsdix-snp-10
agsdi-house-padlock

Min fødselsdags menu

 

Design 2

 

Check også min tidslinje – den er sjov!

Ratatouille-salat med chorizo

 • perlebyg
 • salt
 • squash
 • aubergine
 • stilktomater
 • olivenolie
 • hvidløg
 • olivenolie
 • balsamico

Ratatouille-salat med chorizo

Kulhydrater i 100 g = 15

Indbagt oksemørbrad med flødekartofler

 • Mørbrad
 • butterdej
 • kartofler
 • hvidløg
 • champignon
 • æg
 • fløde
 • rosmarin
Nu er vi kommet til hovedretten, hvor jeg har valgt indbagt mørbrad med flødekartofler. Det er en klassisk ret som mange af jer kender og har smagt før. Selv elsker jeg mørbrad og flødekartofler, så det var et nemt valg for mig.

Kulhydrater i 100 g = 35

Min tidslinje

Følg linket nedenunder for at se min til tider sjove og lidt pinlige billeder med tilhørende forklaringer og sjove historier. Nogle af historierne kender du måske, eller har været direkte involveret i, men måske er der en side af mig du endnu ikke har set!

Chokolademousse

 • Mørk chokolade
 • æg
 • piskefløde
 • nødder
 • whiskey
 • mel

Kulhydrater i 100 g = 50

Natmad

Pulled pork burgerbolle

 • pulled pork
 • æble juice
 • cider eddike
 • salat
Inden jeg sender jer hjem skal vi have Pulled pork af langtidsstegt nakkesteg, noget rigtig mørt kød der sammen med salat og dressing bliver lagt i en burger bolle.

Pulled pork burgerbolle

Kulhydrater i 100g natmad = 40

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til butik