a
agsdix-snp-1
agsdix-snp-2
agsdix-snp-3
agsdix-snp-4
agsdix-snp-5
agsdix-snp-6
agsdix-snp-7
agsdix-snp-8
agsdix-snp-9
agsdix-snp-10
agsdi-house-padlock

Bryllups menu

Design 3

Forret

Ratatouille-salat med chorizo

  • perlebyg
  • salt
  • squash
  • aubergine
  • stilktomater
  • olivenolie
  • hvidløg
  • olivenolie
  • balsamico
I dag skal vi starte med kokkens udgave af Ratatouille. Den farverige provencalske grøntsagsragout så dagens lys i 1930'erne. Ratatouille refererer til den madlavningsproces, hvor ingredienserne først simres separat - krydret med salt, peber og olivenolie – og derefter blandes sammen til en sprudlende grøntsagsblanding.

Hovedret

Indbagt oksemørbrad med flødekartofler

  • Mørbrad
  • butterdej
  • kartofler
  • hvidløg
  • champignon
  • æg
  • fløde
  • rosmarin
Nu er vi kommet til hovedretten, hvor jeg har valgt indbagt mørbrad med flødekartofler. Det er en klassisk ret som mange af jer kender og har smagt før. Selv elsker jeg mørbrad og flødekartofler, så det var et nemt valg for mig.

Dessert

Chokolademousse

  • Mørk chokolade
  • æg
  • piskefløde
  • nødder
  • whiskey
  • mel
Så er der lidt til den søde tand til dessert. Jeg serverer chokolademousse i portionsanretninger, så jeg håber i har spist nok at hovedretten!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butik