Mørk_tema

Vores rejse

2021
Han frier til mig

Han frier til mig

For nogen tid siden var jeg bare en fyr, der var forelsket i en pige, som havde en kæreste. Og jeg var nødt til at gøre det sværeste, jeg nogensinde har været nødt til at gøre, som bare var at vente… Og mange fortalte mig, at jeg var tosset, at…

2020
Pjattet

Pjattet

Der er aldrig et tidspunkt eller et sted for ægte kærlighed. Det sker ved et tilfælde, i et hjerteslag, i et enkelt blinkende, dunkende øjeblik.

2019
En date

En date

De bedste og smukkeste ting i denne verden kan ikke ses eller endda høres – de skal mærkes med hjertet.

2018
En tur til søen

En tur til søen

Vi kan bare lide hinanden. Du starter der…Jeg kan stadig ikke fatte, at min kone går ud med mig. Hvis vi gik i gymnasiet, og jeg bare var sjov, ville jeg aldrig have modet til at tale med hende.

Min store kærlighed

Min store kærlighed

Brudgommen smiler altid stolt, fordi han er overbevist om, at han har udrettet noget ganske vidunderligt. Bruden smiler, fordi hun har været i stand til at overbevise ham om det.

2017
Selfie på broen

Selfie på broen

At komme sammen er en begyndelse; at holde sammen er fremskridt; at arbejde sammen er succes. I det øjeblik jeg hørte min første kærlighedshistorie, begyndte jeg at lede efter dig, uden at vide hvor blind jeg var. Elskende mødes ikke til sidst et eller andet sted. De er i hinanden…

2016
Vores første rejse

Vores første rejse

Det er en mærkelig tanke, men det er først, når du ser folk, der ser latterlige ud, at du indser, hvor meget du elsker dem.

Her mødtes vi

Her mødtes vi

Når du indser, at du vil tilbringe resten af dit liv med nogen, så vil du gerne, at resten af dit liv starter så hurtigt som muligt. Passion får verden til at køre rundt. Kærlighed gør det bare til et mere sikkert sted.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til butik