a
agsdix-snp-1
agsdix-snp-2
agsdix-snp-3
agsdix-snp-4
agsdix-snp-5
agsdix-snp-6
agsdix-snp-7
agsdix-snp-8
agsdix-snp-9
agsdix-snp-10
agsdi-house-padlock

Sådan gør du

Når du vælger tidslinje i butikken, skal du først vælge "Design version" - Det er det design der er lagt hen over den tidslinje du vælger. Tekst, billeder og dato er fuldstændig ens, det er måden de bliver fremvist, der er forskel på.

Der er 10 forskellige design til tidslinjerne

Når du har valgt "Design version" skal du vælge hvilken begivenhed tidslinjen skal benyttes til. Det gør du ved at vælge hvilken "Design type" du ønsker. (eksempelvis "Bryllup")

Har du lyst til at tilføje en "Fest menu" til din tidslinje skal den lægges i kurv separat, du finder festmenuerne her

Design 10

Preloader
 • Her mødtes vi

  Her mødtes vi

  Når du indser, at du vil tilbringe resten af dit liv med nogen, så vil du gerne, at resten af dit liv starter så hurtigt som muligt.
  Passion får verden til at køre rundt. Kærlighed gør det bare til et mere sikkert sted.

 • Vores første rejse

  Vores første rejse

  Det er en mærkelig tanke, men det er først, når du ser folk, der ser latterlige ud, at du indser, hvor meget du elsker dem.

 • Selfie på broen

  Selfie på broen

  At komme sammen er en begyndelse; at holde sammen er fremskridt; at arbejde sammen er succes.
  I det øjeblik jeg hørte min første kærlighedshistorie, begyndte jeg at lede efter dig, uden at vide hvor blind jeg var. Elskende mødes ikke til sidst et eller andet sted. De er i hinanden hele tiden.

 • Min store kærlighed

  Min store kærlighed

  Brudgommen smiler altid stolt, fordi han er overbevist om, at han har udrettet noget ganske vidunderligt. Bruden smiler, fordi hun har været i stand til at overbevise ham om det.

 • En tur til søen

  En tur til søen

  Vi kan bare lide hinanden. Du starter der…Jeg kan stadig ikke fatte, at min kone går ud med mig. Hvis vi gik i gymnasiet, og jeg bare var sjov, ville jeg aldrig have modet til at tale med hende.

 • En date

  En date

  De bedste og smukkeste ting i denne verden kan ikke ses eller endda høres – de skal mærkes med hjertet.

 • Pjattet

  Pjattet

  Der er aldrig et tidspunkt eller et sted for ægte kærlighed. Det sker ved et tilfælde, i et hjerteslag, i et enkelt blinkende, dunkende øjeblik.

 • Han frier til mig

  Han frier til mig

  For nogen tid siden var jeg bare en fyr, der var forelsket i en pige, som havde en kæreste. Og jeg var nødt til at gøre det sværeste, jeg nogensinde har været nødt til at gøre, som bare var at vente… Og mange fortalte mig, at jeg var tosset, at vente så længe på at date en pige, men jeg tror, allerede dengang, jeg vidste, at… jeg ventede på min kone.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til butik